Zakelijk

Sempiternus staat garant voor magistrale feesten en het opbouwen van een groot netwerk bestaande uit studenten en reünisten afkomstig van bijna alle HBO- opleidingen in Leeuwarden. Voor zowel horeca als student gerelateerde organisaties bieden wij dan ook veel mogelijkheden voor samenwerking. Voor meer informatie over een eventuele samenwerking kunt u contact opnemen met de heer T. van Laar (Tobias). Hij vertelt u graag meer!

Stages

Sinds 1990 is Studentenvereniging Sempiternus een begrip in Leeuwarden. Sempiternus is dé aanvulling op je studentenijd in deze mooie stad in de vorm van een krachtig sociaal netwerk. Naast gezelligheid is het natuurlijk ook belangrijk om onze leden na te laten denken over hun eigen toekomst. Daarvoor organiseren wij verschillende activiteiten, vaak ook in samenwerking met de Hogescholen hier in Leeuwarden. Onze leden zijn in Leeuwarden terecht gekomen voor hun studie.

Allemaal jonge ambitieuze mensen met grote dromen. Als vereniging organiseren wij verschillende evenementen op jaarbasis waarbij onze leden in aanraking komen met het bedrijfsleven, ook bieden onze oud-leden een goed uitgangspunt om opzoek te gaan naar een stage. Omdat Sempiternus oud-leden heeft van bijna alle opleidingen in Leeuwarden is een passende stageplaats die geheel aansluit bij je ambitie en kunnen vaak binnen handbereik. Iets dat beschouwd mag worden als een groot voorrecht in deze zware tijden op de arbeidsmarkt.

Sponsoren

Wasgoed.com

Witgoed huren zonder wurgcontracten en hoge aanschafprijzen? Studerend Leeuwarden kan terecht bij Wasgoed.com voor het huren van een splinternieuwe, wasmachine, vaatwasser, koelkast of wasdroger.Wasgoed.com
E: info@wasgoed.com
T: 058 29 90 721
www.wasgoed.com/contact

Recruit a Student


Recruit a Student
Zuidvliet 16
8921 BL Leeuwarden
T: 088 - 522 0058
http://www.recruitastudent.nl

Kleding kopen? America Today!


America Today
Nieuwestad 114
8911 CZ Leeuwarden
T: 058 - 2131363