Lid worden

Sempiternus iets voor jou? Waarom niet!

Studeren en lid zijn van Sempiternus is een mooie combinatie! Wij stimuleren jou om het beste uit je studie te halen en assisteren waar nodig. Maar waarom zou je van je studententijd geen feestje maken? Het lidmaatschap van Sempiternus kent weinig verplichtingen en levert veel gezelligheid op. Lid worden van Sempiternus kan het hele jaar door!
Slaapplaats gezocht?

Heb jij nog geen slaapplaats voor in de Studiestartweek of wil jij kennismaken met alles wat Leeuwarden te bieden heeft? Check in bij hotel Sempiternus! Ook tijdens de aankomende introductieweken biedt Sempiternus de mogelijkheid om kosteloos te logeren op een van onze verenigingshuizen. Een mooie gelegenheid om de sfeer binnen de vereniging te proeven en om optimaal te kunnen genieten van alles dat het Leeuwarder uitgaansleven te bieden heeft! Interesse? Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina of geef je direct op via

Introtijd

Kennismaken met Sempiternus? Dat kan! In de Studiestartweek in februari en september zijn wij elke dag in de stad te vinden en ben je maandag, dinsdag en woensdag avond van harte welkom op onze Sociëteit om de sfeer te proeven tijdens een van onze Introfeesten!

En verder? Kom gerust langs tijdens een van onze Entréefeesten! Of mail ons voor meer informatie of een persoonlijke afspraak! Voor meer informatie over onze feesten en evenementen kijk op onze Facebook pagina.

Het is bij Sempiternus ook mogelijk om na de Introductietijd lid te worden. Wij staan het gehele jaar open voor nieuwe leden!

Lichting inauguratie

Geen ontgroening, geen fratsen! Zo staat Sempiternus bekend.
Tijdens onze Lichting Inauguratie leer je je lichtingsgenoten goed kennen. Een band scheppen met je lichtingsgenoten door samen te werken en op een relaxte manier de vereniging leren kennen, zo gaat Sempiternus te werk!