SEMPITERNUS IETS VOOR JOU? WAAROM NIET!

 

Studeren en lid zijn van Sempiternus is een mooie combinatie! Wij stimuleren jou om het beste uit je studie te halen en assisteren waar nodig. Maar waarom zou je van je studententijd geen feestje maken? Het lidmaatschap van Sempiternus kent weinig verplichtingen en levert veel gezelligheid op. Lid worden van Sempiternus kan het hele jaar door! 

 

SLAAPPLAATS GEZOCHT?

 

Heb jij nog geen slaapplaats voor in de Studiestartweek of wil jij kennismaken met alles wat Leeuwarden te bieden heeft? Check in bij hotel Sempiternus! Ook tijdens de aankomende introductieweken biedt Sempiternus de mogelijkheid om kosteloos te logeren op een van onze verenigingshuizen. Een mooie gelegenheid om de sfeer binnen de vereniging te proeven en om optimaal te kunnen genieten van alles dat het Leeuwarder uitgaansleven te bieden heeft! Interesse? Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina of geef je direct op via

INAUGURATIE

 

Geen ontgroening, geen fratsen! Zo staat Sempiternus bekend. 
Tijdens onze Lichting Inauguratie leer je je lichtingsgenoten goed kennen. Een band scheppen met je lichtingsgenoten door samen te werken en op een relaxte manier de vereniging leren kennen, zo gaat Sempiternus te werk!

DIES GALA

 

Dat Sempiternus de meest enerverende gala's van Leeuwarden organiseert is een feit maar wat zijn nou eigenlijk de ins & outs van deze spraakmakende 3 dagen vol met klasse, gezelligheid en een inspirerend samenzijn? 

Het startschot van deze gala 3-daagse is uiteraard het pré gala. Op de oude kroeg begint om 22:00 uur de enorme biersensatie waarbij de reünisten én actief leden bijeenkomen om samen zorg te dragen voor het heftigste feestje van het jaar! 

Het gala op de zaterdag dat elk jaar een ander thema weerspiegeld is in tegenstelling tot de dag ervoor compleet in stijl met een touch brakheid van de vorige avond. Máár wees niet bang, alle leden staan hun mannetje wel. De smokings vliegen de kast uit, de jewellry kistjes komen vanuit de diepste hoeken van de kamer opduikelen en de meest prachtige galajurken verschijnen bij het ontvangst. Kant, zijde, fluweel, A-symmetrisch, strapless..... bedenk het zo prachtig niet, iedere dame en heer mag haar karakter weerspiegelen en komt samen met een externe date verschijnen. 

Met het after gala is het tijd om het weekend gezellig met z'n allen af te sluiten tijdens een lunch in hartje Leeuwarden! De verhalen komen op tafel en het uitrusten kan beginnen... ieder lid is weer een gave Sempiternus ervaring rijker!

Evenementen

Copyright A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. @2020

Mijn naam is Fleur Teerlink, 22 jaar oud en ik studeer Hogere Hotelschool op NHL Stenden. Daarnaast ben ik sinds dit jaar lid geworden van A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. 

Ik heb mij aangesloten bij Sempiternus omdat ik benieuwd was hoe het nou echt is bij een vereniging. Want bij een vereniging zitten betekend al snel veel gezellige borrels, feestjes en veel contact met andere verenigingen en disputen. Hierdoor leer je al snel veel mede studenten kennen waardoor het voor mij de studie & studententijd een stuk leuker heeft gemaakt. Naast lid zijn van A.S.V.L. Sempiternus V.M.N. ben ik lid van A.G.A.I. wat aangesloten zit bij de vereniging. Daarnaast heb ik binnen A.G.A.I. ook een bestuursfunctie waardoor het nog leerzaam is. 

Hallo beste lezer!

Mijn naam is Casper Klijntjes en ben 22 jaar oud. 

Na 4 jaar op de middelbare hotelschool in Arnhem te hebben gezeten, had ik erg veel zin om echt te gaan studeren en een maximale studententijd te beleven. Omdat ik in Leeuwarden in het 2e jaar van de hotelschool kon starten en de stad mij enorm beviel toen ik er was tijdens de open-dag, was het een makkelijke keuze om hier te gaan studeren. Kennis van het Leeuwarder studentenleven had ik nog niet, totdat ik ging hospiteren vorig jaar juni. Ik hospiteerde op een erg gezellig huis waar achteraf veel leden van Sempiternus bleken te wonen. De openheid waar mee ik ontvangen werd, de kwaliteit van gesprekken die ik met de bewoners had, gaf wel aan dat Sempiternus intellecten en zeer gezellige leden heeft. Hier wilde ik bij horen. Sempiternus is een vereniging die al jaren prominent aanwezig is in de binnenstad van Leeuwarden. De vereniging is erg traditie getrouw, wat ik zelf erg mooi vind. 

Lid worden van Sempiternus betekent vrienden voor het leven maken, een sterk netwerk opbouwen en nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken, kortom Sempiternus verrijkt jouw studentenleven!

Mijn naam is Susan, ik ben 20 jaar oud en studeer International Hotel Management op NHL Stenden.

Ik ben lid geworden bij Sempiternus omdat het dé manier is om alles uit je studententijd te halen!

Sempiternus is in een korte tijd snel naar mijn hart gegroeid, dit komt door de gezellige avonden op de soos, de avonden in de stad en natuurlijk de leden zelf.

We zijn een gemengde vereniging met verschillende opleidingen, dit maakt Sempiternus ook handig wat betreft school; zijn cijfertjes niet je sterkste punt? Is er iemand op de vereniging die je kan helpen. 

Op de vereniging maak je vrienden voor het leven, bouw je een groot netwerk op, leer je jezelf kennen, daag je jezelf uit & natuurlijk niet geheel onbelangrijk: drink je op zijn tijd, een aantal heerlijk koude biertjes!

Binnen de vereniging ben ik ook lid van Imperatrix, een van onze damesdisputen.

Binnen het dispuut bekleed ik de bestuursfunctie Ab-Actis, deze functie ga ik volgend jaar binnen Sempiternus ook bekleden. Het is dus niet alleen gezellig, maar ook nog eens ontzettend leerzaam.

Naam  
E-mail  
Telefoonnummer  

Maak het mee en schrijf je in!